Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuisbedrijf Etten-Leur

Wanneer u gaat verhuizen van of naar Etten-Leur bent u bij Van Ravels Verhuizingen aan het goede adres. Er komt heel veel op uw pad bij zo’n gebeurtenis en gelukkig kunnen wij veel zorgen van u overnemen. Zo kunt u zich focussen op de leuke kant van het verhuizen en zorgen wij ervoor dat uw verhuizing in Etten-Leur op rolletjes verloopt.

Ervaring met verhuizen in Etten-Leur

Bij Van Ravels Verhuizingen zorgen onze gespecialiseerde verhuizers ervoor dat uw inboedel op de juiste manier wordt verhuisd. Hier hebben we een handige lijst met tips voor samengesteld, maar ook bieden we diensten zoals een inpak-, montage- en schoonmaakservice aan. U kunt zelf kiezen hoeveel u zelf wilt doen en wat u uit handen geeft om uw verhuizing in Etten-Leur voor u op een fijne manier te laten verlopen.


Wij zijn als verhuisbedrijf al enige tijd werkzaam in Etten-Leur, waardoor we de stad goed kennen. Of u nu gaat wonen in het centrum of juist vertrekt uit het Hooghuis of Markenland, Van Ravels Verhuizingen kan overal komen. Ook voor het verhuizen van bedrijven in Etten-Leur, zoals op het terrein Vosdonk, kunt u ons inschakelen.


Etten-Leur is de perfecte keuze voor mensen die niet meteen in een grote stad zoals Den Bosch of Breda willen wonen. De plaats heeft toch een erg rijke geschiedenis en er zijn genoeg bezienswaardigheden. In het aspergeseizoen kunt u de Santspuy Wijn- en Aspergeboerderij bezoeken, maar ook de Van Gogh kerk en het winkelhart van Etten-Leur zijn aanraders. Als u verhuist naar Etten-Leur, dan zult u vanzelf wel merken hoe fijn wonen het hier is.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

U kunt voor uw verhuizing in Etten-Leur bij Van Ravels Verhuizingen terecht. Neem daarom contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken en een vrijblijvende offerte kunnen opstellen bij interesse. Aangezien wij vanuit Breda werken zullen onze scherpe tarieven u zeker niet tegenvallen. Als verhuisbedrijf in Etten-Leur doen we er alles aan om het verhuizen zonder problemen te laten verlopen.
geheel vrijblijvend! offerte aanvragen