Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Totaal pakket Van Ravels Verhuizingen

Wilt u zorgeloos verhuizen en zeker weten dat dit goed en vakkundig gebeurt? Maakt u zich zorgen over hoe u lampen moet ophangen en hoe de wasmachine goed moet worden aangesloten? Bij Van Ravels Verhuizingen kunt u gerust achterover leunen.

Totaalpakket

Met ons totaalpakket regelen wij een woon-klaar huis. In dit totaalpakket verhuizen wij niet alleen uw inboedel, maar pakken wij dozen in en uit, hangen lampen, schilderijen en gordijnen op en zorgen we ervoor dat wasmachine en -droger direct zijn aangesloten. Een groot gemak wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn tijdens de verhuizing. Wij zetten alle meubels op de juiste plek en zelfs uw oude huis leveren wij netjes op.

Handyman service

Naast onze in/uitpakservice biedt ons totaalpakket nog meer. Met onze handyman service voeren wij kleine onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het boren van bevestigingen, herstellen van kleine beschadigingen en het dichten van boorgaten. Eventueel werken we hierin samen met andere bedrijven. Dat betekent volledig zorgeloos verhuizen. U regelt alleen op welke nieuwe plaatsen uw meubels komen te staan.

Wilt u meer te weten komen over onze totaal pakket verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen