Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Seniorenverhuizing

Een verhuizingen voor ouderen kan extra lastig zijn. Het inpakken, verplaatsen en uitpakken van uw inboedel is zowel geestelijk als lichamelijk redelijk zwaar. Bij Van Ravels Verhuizingen begrijpen we dit, en helpen we u graag met een seniorenverhuizing. Of dit nu in een stad als Breda is, of juist wat meer in een buitenwijk. 

Hulp bij verhuizing senioren

Als seniorenverhuizers helpen we u waar dat nodig is. Met onze in- en uitpakservice nemen we tijdens een verhuizing voor senioren al heel veel werk uit handen. Dit houdt in dat we in de oude woning alle verhuisdozen inpakken en deze uiteraard in de nieuwe woning weer uitpakken. Dit is een heel fijne senioren verhuisservice waar vaak gebruik van gemaakt wordt. U kunt ook onze schoonmaakservice inhuren, zodat u uw oude huis netjes achter kunt laten of juist helemaal fris op een nieuwe plek kunt beginnen.

Senioren verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen creëert voor u een ouderen verhuizing op maat. U kunt zelf aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken, en wij voeren het uit. We houden daarbij rekening met uw leeftijd en lichamelijk kunnen. Wilt u echt helemaal niks hoeven te doen voor uw verhuizing, kies dan voor het totaalpakket. Dit pakket kan ook uitstekend voor een verhuizing van senioren worden aangevraagd. Hierbij hoeft u nergens naar om te kijken en hoeft u ook geen familieleden of vrienden te vragen om te helpen.

Kennismakingsgesprek voor verhuizen ouderen

Onze senioren verhuisservice komen we graag persoonlijk bij u samenstellen.We kunnen u dan alle mogelijke opties laten zien. Ook kunnen we een inventarisatie maken om u nog beter te helpen. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een zeer duidelijke offerte aanmaken voor uw seniorenverhuizing. Wacht daarom niet te lang en vraag vrijblijvend uw offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
geheel vrijblijvend! offerte aanvragen