Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Piano verhuizen

Hans Ferrée schreef ooit: “Als u een piano wil verhuizen, grijpen vele hulpvaardige handen naar het krukje”. Het vervoeren van een piano of vleugel is namelijk geen gemakkelijke klus. Het pianovervoer wordt vooral lastig gemaakt door het enorme gewicht en de lastige omvang van een piano. U wilt natuurlijk niet dat er iets mis gaat tijdens het pianotransport. Het is daarom verstandig om specialisten in te schakelen voor het verhuizen van uw piano. Bij Van Ravels Verhuizingen hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij verhuizen uw piano in regio Breda met heel veel kennis en vooral veel ervaring.

Gespecialiseerd pianotransport

U kunt een verhuisbedrijf inschakelen voor uw piano wanneer u een ander huis heeft gekocht of gaat huren. Wist u dat wij ook uw piano kunnen transporteren wanneer u een nieuwe (of tweedehands) piano heeft gekocht in de winkel of ergens bij iemand thuis? Om het pianovervoer niet in een teleurstelling te laten eindigen, is het slim om een gespecialiseerd bedrijf als Van Ravels Verhuizingen in te schakelen. Wij hebben regelmatig piano’s verhuisd en zijn daardoor gespecialiseerd in een op maat gemaakte verhuizing voor uw piano.

Ruime ervaring in pianoverhuizing

De pianoverhuizers van Van Ravels Verhuizingen weten precies wat ze moeten doen. Wanneer we uw piano vervoeren, gaan we secuur te werk en bekijken we per situatie wat de beste oplossing is. Als het tijdens de pianoverhuizing nodig is, dan werken we met een verhuislift, kleine takelinstallatie en vleugelplank. We demonteren ook de poten en verpakken deze veilig, zodat ze niet beschadigd raken. De piano zelf zullen we uiteraard ook goed verpakken, met onder andere dekens en sealfolie. Na het transporteren van de piano wordt deze uiteraard ook weer in elkaar gezet. Op deze manier kunt u op de nieuwe locatie al snel weer prachtige deuntjes spelen!

Neem contact op met hét piano verhuisbedrijf uit Breda

Wilt u ook uw piano laten verhuizen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Van Ravels Verhuizingen en informeer naar de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.
geheel vrijblijvend! offerte aanvragen