Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Piano verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een piano? Een piano verhuizen is geen gemakkelijke klus. Er kan van alles mis gaan en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Bij Van Ravels Verhuisbedrijf hoeft u zich nergens zorgen om te maken! Wij verhuizen uw piano namelijk met veel kennis en vooral ook ervaring op dit gebied.

Een piano verhuizen 

Heeft u een piano gekocht en zoekt u een manier om het in uw woning te krijgen? Uiteraard kunt u dit zelf doen maar een piano is een groot en kostbaar instrument. Van Ravels Verhuizingen heeft regelmatig piano verhuizingen en zijn daardoor gespecialiseerd in een op maat gemaakte verhuizing voor uw piano.

Ruime ervaring bij ons verhuisbedrijf

Bij Van Ravels Verhuisbedrijf weten we precies wat we moeten doen. We gaan secuur te werk en bekijken per situatie wat de beste oplossing is. We werken mogelijk met een verhuislift, een kleine takelinstallatie en een vleugelplank. We demonteren ook de poten en verpakken deze veilig, zodat ze niet beschadigd raken. De piano zelf zullen we ook goed verpakken met onder andere: dekens en sealfolie. Tijdens de gehele verhuizing gaan we secuur te werk, zodat er geen fouten worden gemaakt. Eenmaal op de nieuwe locatie monteren we de poten weer en zetten we de piano op de juiste plaats.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen