Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Particuliere verhuizing

Staat een particuliere verhuizing binnenkort op de planning? Wij begrijpen dat er veel bij komt kijken. Van Ravels Verhuizingen uit Breda helpt u dan ook graag en weet als geen ander hoeveel impact een verhuizing kan hebben. Onze verhuizers hebben namelijk jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen en staan altijd voor u klaar.

Mogelijkheden voor particuliere verhuizingen

Om uw particuliere verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende diensten aan. Onze verhuizers werken altijd met bubbelfolie, seals en dekens om uw inboedel zo veilig mogelijk van de ene naar de andere locatie te verhuizen. Wellicht heeft u nog andere wensen voor uw verhuizing, zoals verhuisdozen. Misschien wilt u iets groots zoals een piano verhuizen. Niet alleen verhuizen wij uw inboedel, ook bieden wij een montage- of een schoonmaakservice aan voor particulieren.

Totaalpakket voor uw particuliere verhuizing

Van Ravels Verhuizingen biedt een totaalpakket aan voor verhuizingen van particulieren. Wanneer u kiest voor een totaalpakket, zullen u alle zorgen ontnomen worden en bent u verzekerd van een vakkundige particuliere verhuizing. Dit pakket bevat de volgende zaken:

 • We pakken verhuisdozen in en uit voor u

 • We hangen gordijnen en lampen op

 • We sluiten de wasmachine en droger voor u aan

 • We plaatsen de meubels op de juiste plek

 • We leveren uw oude huis netjes af

Kortom, met een totaalpakket heeft u helemaal geen lasten meer tijdens het verhuizen.

Handyman service

Het totaalpakket biedt naast onze in- en uitpakservice nog meer aan voor uw verhuizing. Dit is voor mensen die zelf niet heel handig zijn. Wij voeren tijdens deze service een klein onderhoud aan uw woning. Denk aan:

 • Boren van bevestigingen

 • Herstellen van kleine beschadigingen

 • Dichten van eerdere boorgaten

Tijdens deze werkzaamheden is het mogelijk dat wij samenwerken met andere professionele bedrijven, zodat uw particuliere verhuizing geheel vlekkeloos verloopt.

Last minute particuliere verhuizingen

Het kan voorkomen dat een particuliere verhuizing niet op de planning staat, maar last minute moet gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens een overlijden, een scheiding of een andere vervelende situatie. Wij begrijpen dat u dat niet nog meer rompslomp met zich mee wilt brengen en dat het voor u voornamelijk belangrijk is om zo snel mogelijk geholpen te worden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om u hiermee te helpen:

 • Wij bieden een in- en uitpakservice aan waarbij uw spullen snel en zorgvuldig in- en uitgepakt worden

 • Wij bieden een montage- en/of schoonmaakservice aan

 • Bij ons is het mogelijk om binnen 24 uur te verhuizen

Meer informatie aanvragen

Heeft u interesse in meer informatie over onze diensten? Wij kunnen bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat u graag wilt en nodig heeft voor uw particuliere verhuizing in of rondom Breda. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om te zien wat wij als verhuisbedrijf voor u kunnen betekenen.
geheel vrijblijvend! offerte aanvragen