Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuizen en opslag van uw spullen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat eventueel ook de opslag van uw spullen kan regelen? Bij van Ravels Verhuizingen zorgen we ervoor dat verhuizingen zo makkelijk mogelijk verlopen, daarom kunt u bij ons ook de (tijdelijke) opslag van uw inboedel regelen. Het kan zijn dat u een tijdelijke opslag nodig heeft omdat uw nieuwe woning nog niet klaar is of uw spullen staan in de weg vanwege een verbouwing. Wij kunnen ook voor de langere termijn de opslag van uw inboedel regelen. Bij Van Ravels Verhuizingen kijken we naar de beste oplossing voor u!

Inboedelopslag in Breda

Verhuisbedrijf met opslagruimte

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf, beschikken wij ook over een eigen opslagruimte voor uw inboedel. Wij werken met opslagkisten à 13 m3 per kist. Bij de inventarisatie schatten wij in hoeveel boxen een klant nodig heeft. De klant betaald per opslagbox per maand. Deze boxen staan gestapeld bij ons in de loods en worden droog, geventileerd en verwarmd opgeslagen. De klant kan tussentijds zijn opslag bekijken alleen worden hiervoor wel kosten berekend omdat de kisten naar voren gehaald moeten worden. Bij Van Ravels Verhuizingen is uw verhuizing én (tijdelijke) opslag van uw inboedel in goede handen.

Hoe wij u kunnen helpen met uw meubelopslag

In welke situatie u zich ook verkeert, uw inboedel voor de korte- of lange termijn wordt veilig in onze opslag opgeslagen. Wij hebben verschillende samenwerkingspartners om uw verhuizing en opslag goed te regelen. Hiermee kunnen wij garanderen dat uw meubelopslag gedurende uw verhuizing (of verbouwing) tegen de beste prijs, veiligheid en service kunnen aanbieden. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen. Een adviesgesprek is ook mogelijk, wij bellen u graag terug om de opties te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen