Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Opslag van uw meubels en spullen

Tijdens een verhuizing kan het voorkomen dat uw nieuwe woning nog niet klaar is. Of u gaat uw woning compleet verbouwen? En staan hierdoor uw spullen in de weg? Hiervoor kan een tijdelijke opslag de oplossing zijn, of het nou gaat om maanden of dagen. Bij Van Ravels Verhuizingen kijken we naar de beste oplossing voor u!
Hoe kan Van Ravels Verhuizingen hierbij helpen?
Zelf kunnen wij voor een opslag box zorgen in ons bedrijfspand. Doordat wij een eigen opslag hebben kunnen we opslag tegen het laagste tarief bieden. Uiteraard is onze opslag geklimatiseerd en zorgen we ervoor dat uw spullen veilig worden bewaard achter slot en grendel.
U kunt hiervoor een offerte aanvragen. Tevens bespreken wij graag telefonisch de opties met u, neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan Van Ravels Verhuizingen u helpen met de opslag?

Wij hebben genoeg connecties om u van dienst te zijn met de nodige opslag, wat de reden hier ook voor is. We werken namelijk samen met verschillende bedrijven, zoals Allsafe, Shurgard en Easybox. Hiermee kunnen wij garanderen dat we opslag tegen het laagste tarief kunnen bieden. Uiteraard staat veiligheid ook bij ons voorop en zorgen we ervoor dat uw spullen veilig worden bewaard.

U kunt hiervoor een offerte aanvragen. Een adviesgesprek is ook mogelijk, wij bellen u graag terug om de opties te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen