Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Last minute en spoedverhuizingen

Soms is een verhuizing niet gepland en moet u last minute naar een ander huis. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens een overlijden, een scheiding of een andere vervelende situatie. Wij begrijpen dat u dan niet nog meer rompslomp met zich mee wilt brengen en dat het vooral belangrijk is dat u snel wordt geholpen. De periode is dan vaak al heftig genoeg en u wilt natuurlijk niet nog meer stress of problemen. Gelukkig hebben wij verschillende mogelijkheden om u te helpen.

Voorkom stress met onze diensten

Wij kunnen u zelfs last minute helpen om allerlei problemen op te lossen en uw verhuizing goed te laten verlopen. We hebben daarnaast een aantal handige diensten die u kunnen helpen. Zo hebben we een in-en uitpakservice, waarbij onze verhuizers uw spullen snel en zorgvuldig inpakken. Uw spullen kunnen daarna ook weer worden uitgepakt op de nieuwe locatie. Ook kunt u gebruik maken van onze montageservice en/of schoonmaakservice.

Binnen 24 uur verhuizen

Door onze ruime ervaring en goede aanpak, is het mogelijk om binnen 24 uur te verhuizen. We kunnen direct na akkoord vanuit u op de offerte beginnen met verhuizen. Om de mogelijkheden te kunnen bespreken en u het snelst van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste contact opnemen met ons.

Totaalpakket voor last minute verhuizing

Wilt u helemaal geen stress of bent u zelf zo druk dat u nergens tijd voor heeft voor uw last minute verhuizing? Maak dan gebruik van ons totaalpakket. Wij regelen dan de hele verhuizing voor u en u hebt nergens omkijken meer naar.

Interesse in onze diensten?

Vraag een offerte aan of informeer vrijblijvend naar de verschillende opties.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen