Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Over ons

Verhuiswagens Van Ravels Verhuizingen

Het ontstaan van Van Ravels Verhuizingen

Als echt familiebedrijf is Van Ravels Verhuizingen in 2004 gestart als verhuisbedrijf in Breda onder leiding van Frits van Ravels. Vanaf begin 2017 heeft senior het stokje doorgegeven aan zijn zoon Boy van Ravels die nu de dagelijkse leiding heeft over het verhuisbedrijf. Wij streven altijd naar een goede samenwerking met de klant en vinden dat iedereen recht heeft op een zorgeloze verhuizing. Sinds de oprichting verhuizen wij particulieren én bedrijven. Bovendien verzorgen wij het transport voor Beddenverhuur Nederland.

Klantgericht tijdens verhuizingen

Ons verhuisbedrijf werkt altijd volgens een vast concept, waarin de wensen van de klant voorop staan. In een eerste gesprek maken wij kennis met de klant en horen wij wat er gaat verhuizen en naar welke locatie in ons werkgebied wij het heen gaan brengen. Dat kan Noord-Brabant, Zuid-Holland of in de rest van Nederland zijn. Zo verhuizen we in steden als in Tilburg, Breda en Rotterdam. Zie ons werkgebied voor meer informatie. Na het gesprek maken we een offerte voor u en zorgen we dat u precies weet waar u aan toe bent voor uw verhuizing. Precies zoals u kunt verwachten van een professioneel verhuisbedrijf.

Team Van Ravels Verhuizingen

Geen zorgen tijdens uw verhuizing

Wij weten dat verhuizen tot veel stress kan leiden en daarom staan onze verhuizers voor de klant klaar en denken zoveel mogelijk mee. Ongeacht de grootte van de verhuizing, de moeilijke bereikbaarheid of een bepaalde deadline, zoeken wij altijd naar een op maat gemaakte oplossing. We denken altijd graag met u mee en overleggen de diverse opties, zodat we samen tot een goede oplossing komen. Hiermee zorgen wij ervoor dat u geen stress en zorgen heeft.

Bedrijfsverhuizing

Behalve particuliere verhuizingen, zijn we ook een gespecialiseerd verhuisbedrijf als het om bedrijfsverhuizingen gaat. Is uw bedrijf gevestigd in Tilburg, Breda, Den Bosch of Rotterdam? En wilt u verhuizen? Dat is voor ons geen probleem, ons werkgebied is (hoofdzakelijk) in Noord-Brabant en Zuid-Holland!

Extra dienstverlening tijdens uw verhuizing

Heeft u meer nodig dan alleen een verhuizing? Wij hebben ons als verhuisbedrijf ook gespecialiseerd in extra dienstverleningen. Denk aan schoonmaakservice, in/uitpakservice, montageservice of totaal pakket.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen