Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuislift tot en met de 4de of 8ste etage

Wij hebben twee professionele verhuisliften die u kunt huren voor uw particuliere verhuizing of uw bedrijfsverhuizing. De ene lift kan tot en met een hoogte van de vierde etage komen. De andere kan een hoogte bereiken tot en metde achtste verdieping. Hiermee is het verhuizen van uw inboedel natuurlijk een stuk gemakkelijker.

Handig voor allerlei situaties

Er zijn talloze situaties te bedenken waarvoor een verhuislift erg praktisch kan zijn. Bijvoorbeeld omdat u van de ene naar de andere etage moet verhuizen. Ook voor appartementen kan een verhuislift een uitkomst bieden. Het scheelt een hoop op en neer gesjouw, en het gaat daarnaast ook een stuk sneller. Een verhuislift is geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijfsverhuizingen.

Professionele verhuizers

De professionele verhuizers weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat de veiligheid tijdens het verhuizen met een verhuislift wordt gewaarborgd. Daarom huurt u niet alleen een verhuislift, maar gaat er ook altijd minstens één van onze verhuizers mee. Zo kunnen er geen ongelukken gebeuren, want onze verhuizers zijn volledig op de hoogte van de regels én veiligheid omtrent een verhuislift.

Heeft u nieuwe meubelstukken gekocht? 

En heeft u daarbij een verhuislift nodig? Dat kan ook! Kijk bij de pagina tarieven.

Interesse in een verhuislift? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. We denken graag met u mee.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen