Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Schoonmaakservice in Breda

Wanneer u gaat verhuizen wordt het altijd gewaardeerd als u uw huis schoon achterlaat. Het is fijn als de nieuwe kopers of huurders aankomen in een huis dat netjes is opgeleverd. Als verkoper of ex-huurder wilt u dit natuurlijk ook, alleen kan het nogal eens ontbreken aan de tijd of de juiste schoonmaakmiddelen. Omdat wij de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk willen maken, bieden wij ook een professionele schoonmaakservice. Van Ravels Verhuizingen neemt het werk voor u uit handen.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Onze schoonmaakservice bestaat uit een vast team dat kan helpen met de schoonmaak in uw woning. Het professionele schoonmaakteam bevat de juiste motivatie, kennis en ervaring om o.a. uw badkamer en keuken schoon te maken. Van stofdoek, dweil tot aan de emmer, wij hebben het allemaal in huis. Hiervoor werkt het serviceteam met professionele schoonmaakmiddelen en materialen.

Schoonmaakbedrijf inhuren?

Heeft u interesse in onze professionele schoonmaakservice? Het schoonmaakteam is in te huren voor een vast tarief van €85,00 per uur (excl. BTW en met minimale afname van 2 uur). Dit bedrag is inclusief twee schoonmaaksters en alle benodigde schoonmaakmiddelen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt gemaakt en de volgende bewoners een schoon aangeleverd huis krijgen. Onze schoonmaakservice uit Breda staat voor u klaar!

Tijdens een (telefonische) intakegesprek kijken wij wat er precies moet gebeuren, zodat we u kunnen adviseren. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan! 

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen