Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Schoonmaakservice

Als u gaat verhuizen is het altijd van belang om uw vorige woning netjes en schoon achter te laten. Dit wordt vaak in een contract verplicht, maar ook wanneer dit niet is wordt het natuurlijk wel gewaardeerd. Het schoonmaken kan echter wel een vervelende taak zijn, waarbij het u veel tijd kost en u niet de beschikking heeft over de  juiste schoonmaakmiddelen.

Ons schoonmaakteam 

Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we een vast schoonmaakteam dat kan helpen met de schoonmaak in uw woning. Zij beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen en kennis en kunnen hierdoor uw huis goed schoon krijgen. Ons team doet allerlei klussen, zoals het schoonmaken van de badkamer en de keuken. Ook wordt alles afgesopt en gestofzuigd.

Wat kost dit?

U kunt gebruikmaken van onze schoonmaakservice voor €85,00 per uur (excl. BTW, minimale afname is 2 uur). Dit is inclusief twee schoonmaaksters met alle benodigde schoonmaakmiddelen.. Dit is een vast tarief en vaste minimale afname. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat alles netjes wordt gemaakt en de volgende bewoners een schoon aangeleverd huis krijgen.

Heeft u interesse in een schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan tijdens een intakegesprek wat er precies moet gebeuren, zodat we u kunnen adviseren. We maken vervolgens een offerte op maat voor u.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen