Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Ontruimingen

Wilt u graag uw woning laten ontruimen? Dat kan! Omdat wij verhuizingen zo gemakkelijk mogelijk willen maken, bieden wij ook woningontruimingen in de breedste zin van het woord. U kunt verschillende redenen hebben om uw huis te laten ontruimen. Een ontruiming kan plaatsvinden in verschillende situaties, bijvoorbeeld bij verhuizen, overlijden of een emigratie. In slechts één dag kunnen wij uw woning ontruimen. Van Ravels Verhuizingen staat klaar om uw woning leeg te halen.

Uw woning laten ontruimen

Wanneer u uw woning wilt laten ontruimen kan dat volgens bepaalde wensen. Als u een  woning volledig wilt ontruimen, dan kunnen wij alles onder handen nemen. Dit betekent dat wij gordijnen, vloerbedekking, oude kasten of tapijten kunnen verwijderen. Het kan ook zijn dat u een gedeelte van uw huis wilt laten ontruimen, omdat u dit zo heeft afgesproken met een derde partij. Wij gaan zeer secuur te werk en stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen.

Wij overleggen ook met u wat er met de inboedel moet gebeuren. Zo kunnen wij uw woning ontruimen én afvoeren. Wij beschikken over een eigen stortcontainer waarin we de spullen kwijt kunnen. Mocht de huisontruiming dusdanig groot zijn, kunnen wij ook een container ter plekke regelen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om uw huis snel en vakkundig te ontruimen.

Alles onder één dak: senioren ontruiming

Naast gewone woningontruimingen, zijn wij ook gespecialiseerd in senioren ontruimingen. Zit u in een situatie waarin u een huisontruiming moet organiseren? Dat kan omdat u misschien kleiner wilt gaan wonen. Een woningontruiming kan veel energie kosten, energie die u liever ergens anders aan besteedt. Er moeten waardevolle spullen worden gesorteerd. Wij begrijpen dat als geen ander en helpen u daar graag bij.

Woning laten ontruimen

Op zoek naar een ontruimingsbedrijf uit Breda?

Wanneer u op zoek bent naar ontruimingsbedrijf die voor u de klus kan klaren, bent u bij Van Ravels Verhuizingen aan het juiste adres. Wij zijn een ontruimingsbedrijf uit Breda, maar wij kunnen ook in uw woonplaats uw woning laten ontruimen (en afvoeren) door een specialistisch team. Wij zorgen ervoor dat uw woning geheel naar wens wordt afgeleverd.

Het ontruimingsteam kunt u inhuren met minimale afname van 3 uur. De kosten voor het afvoeren van uw inboedel kan per ontruiming verschillen. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend direct een offerte aan.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen