Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

In- en uitpakservice voor uw verhuizing

Van Ravels Verhuizingen biedt naast haar andere verhuisservices, ook een in- en uitpakservice voor uw verhuizing. Heeft u het druk, gaat u voor gemak of veiligheid voor uw spullen? Van Ravels Verhuizingen neemt voor u het werk uit handen. Onze verhuisspecialisten weten hoe ze uw spullen deskundig moeten in- en uitpakken. Zij zullen ervoor zorgen dat uw verhuizing spoedig, efficiënt en zonder zorgen zal verlopen.

Verhuisdozen in- en uit laten pakken

Als u gebruikmaakt van onze in- en uitpakservice voor uw verhuizing, dan houdt dit in dat wij uw inboedel professioneel inpakken en ook weer uitpakken op de nieuwe locatie. Zeker wanneer het gaat om kostbare en/of breekbare spullen, zoals glazen en vazen.
Afhankelijk van de aard van deze spullen zullen wij ook gebruikmaken van de juiste gratis inpakmaterialen die wij bieden. Dit om de kans op beschadigingen tijdens uw verhuizing te minimaliseren. Van Ravels Verhuizingen heeft oog voor detail en zal u volledig ontzorgen bij het in- en uitpakken van uw inboedel.

In- en uitpakservice voor uw verhuizing

Verhuisdozen inpakken voor senioren

Wanneer u al op leeftijd bent en gaat verhuizen, kan het lastiger zijn om alles zelf in- en uit te pakken. Wij begrijpen dat als geen ander en hebben dan ook ruime ervaring in het verhuizen van senioren. Daarom bieden wij ook seniorenverhuizingen aan. U bent ervan verzekerd dat uw inboedel in professionele en vertrouwde handen is. Ook voor ouderen zorgen wij er zo voor dat de verhuizing prettig en aangenaam zal verlopen.

Bent u geïnteresseerd in onze service?

Uiteraard luisteren we goed naar uw wensen. Het is immers uw verhuizing. Wel zullen onze verhuizers u adviseren waar nodig, zodat we een fijne samenwerking aan kunnen gaan. We zullen altijd tijdens een intakegesprek bekijken wat er nodig is, zodat we een duidelijke offerte kunnen samenstellen. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen