Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

In- en uitpakservice zonder zorgen

Wij begrijpen als geen ander dat een verhuizing erg stressvol kan zijn. Er is zo veel waar u op moet letten en wanneer u ook nog aan het werk bent of andere bezigheden hebt, is het helemaal lastig alles te combineren. Wanneer u tijdens uw verhuizing minder stress wilt hebben, kunt u overwegen om gebruik te maken van onze in- en uitpakservice.

In- en uitpakservice bij uw verhuizing

Als u gebruikmaakt van de in- en uitpakservice tijdens uw verhuizing, dan houdt dit in dat wij voor u de inboedel inpakken en ook weer uitpakken op de nieuwe locatie. Dit maakt het verhuizen voor u een heel stuk prettiger en minder stressvol. Wij hebben een gespecialiseerd inpakteam van verhuizers die u deze zorgen uit handen neemt. Deze inpakkers weten hoe ze alles goed moeten inpakken, dit geldt ook voor bijvoorbeeld glazen en andere breekbare spullen.

Ideaal voor verhuizen van senioren

Wanneer u wat ouder bent en gaat verhuizen, kan het allemaal nog lastiger zijn om alles te regelen. Onze in- en uitpakservice neemt een hoop stress weg. Eventueel kunt u als oudere ook gebruikmaken van onze totaalpakket dienst waarbij wij alles volledig uit handen nemen.

Wij luisteren naar u

Uiteraard luisteren we goed naar uw wensen. Het is immers uw verhuizing. Wel zullen onze verhuizers u adviseren waar nodig, zodat we een fijne samenwerking aan kunnen gaan. We zullen altijd tijdens een intakegesprek bekijken wat er nodig is, zodat we een duidelijke offerte kunnen samenstellen. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen