Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Gratis inpakmateriaal voor uw verhuizing

Van Ravels Verhuizingen biedt al haar klanten gratis inpakmaterialen aan om hun verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Zorgeloos verhuizen

Wij bieden u gratis inpakmateriaal aan voor uw verhuizing. Hierdoor bent u optimaal voorbereid en hoeft u zich geen zorgen te maken over de bescherming en het vervoer van uw spullen. Zo bieden wij onze klanten bijvoorbeeld gratis verhuisdozen aan. Ze zijn erg stevig en kunnen zeker met 25 kilo gewicht worden gevuld. We geven u uiteraard ook uitleg en handige tips over hoe u uw spullen het beste kan inpakken in de verhuisdozen.

Gratis verhuisdozen

Naast de verhuisdozen, bieden wij ook andere gratis inpakmaterialen aan. Denk hierbij aan inpakpapier, seal- en bubbelplastic en rasters voor wijn- en andere flessen. Deze flessenrasters kunnen in de verhuisdozen geplaatst worden. 

Om ervoor te zorgen dat u alle tijd heeft om uw spullen zorgvuldig in te pakken, leveren wij vier tot acht weken vóór uw verhuizing het gewenste inpakmateriaal bij u thuis. Wilt u na afloop de verhuisdozen behouden? De kostprijs is slechts € 2,50 (incl. BTW) per stuk.

Extra servicediensten voor het verhuizen

Van Ravels Verhuizingen kan u naast gratis inpakmateriaal ook andere verhuisdiensten aanbieden! Laat u liever het in- en uitpakken van uw inboedel over aan professionele verhuizers? Dan is de in- en uitpakservice wellicht iets voor u.  

Ook zou het kunnen zijn dat u na het inpakken een gebrek aan ruimte heeft en u uw verhuisdozen en meubels niet meer kan plaatsen. Wij zouden u dan ook kunnen helpen met extra opslagruimte. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een grootschalige en/of vertraagde verbouwing. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.
geheel vrijblijvend! offerte aanvragen