Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Gratis inpakmateriaal voor uw verhuizing

Bij een verhuizing denken we vaak alleen aan verhuisdozen, maar er is veel meer inpakmateriaal dat gebruikt kan worden. Wij bieden bij Van Ravels Verhuisbedrijf gratis inpakmateriaal aan.

Gratis inpakmateriaal voor uw verhuizing 

We leveren u gratis inpakmateriaal voor uw verhuizing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw spullen niet allemaal ingepakt krijgt. We hebben verschillend gratis inpakmateriaal. Denk aan verhuisdozen, maar ook seal- en bubbelplastic. Tevens hebben wij flessenraster, voor bijvoorbeeld wijnflessen. Deze flessenrasters kunnen in de dozen geplaatst worden. We zorgen ervoor dat het inpakmateriaal vier tot acht weken vóór uw verhuizing wordt bezorgd, zodat u genoeg ruimte heeft om alles in te pakken. Wilt u na afloop de verhuisdozen houden? Dat kan voor slechts €2,50 (incl. BTW) per stuk.

In- en uitpakservice

Heeft u er geen zin in uw inboedel zelf helemaal in te pakken? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden namelijk ook de speciale in- en uitpakservice, waarbij wij alles voor u in- en uitpakken. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen met ons en wij bellen u terug!

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen