Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Gratis dozenservice

Een verhuizing is al een hele klus, en wat vaak nog eens voor extra problemen zorgt is het gebrek aan verhuisdozen. Goede dozen zijn onmisbaar voor een verhuizing. Wij begrijpen dit als professioneel verhuisbedrijf natuurlijk als geen ander. Daarom hebben we een speciale gratis dozenservice gelanceerd.

Inpakken voor de verhuizing

Het is natuurlijk belangrijk dat het inpakken van de verhuisdozen op tijd kan gebeuren. Daarom geven we de verhuisdozen vier tot acht weken aan u. Deze dozen zijn heel stevig en kunnen zeker met veertig kilo gewicht worden gevuld. We geven u uiteraard ook uitleg en handige tips hoe de dozen het beste worden ingepakt.

Na het verhuizen weer uitpakken

We snappen dat u niet meteen alle dozen in één keer kunt uitpakken en dus geven we u hier rustig de tijd voor. Wilt u liever de dozen houden? Dat is mogelijk! De kosten zijn €2,50 (incl. BTW) per doos en de verhuisdozen kunnen ten alle tijden overgenomen worden, voor of na de verhuis.

In- en uitpakservice

Wist u dat we ook een speciale in- en uitpakservice hebben? Dit betekent dat u zelf niet eens hoeft in en/of uit te pakken, maar dat wij het werk voor u doen. Dit scheelt u natuurlijk een hoop werk. Wel zo prettig! Als u interesse in deze dienst heeft, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen