Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Jarenlange ervaring in het verhuizen van scholen

Het verhuizen van een school kan erg lastig zijn. Er zijn verschillende klassen en de spullen mogen niet door elkaar raken. Ook moeten de leerlingen natuurlijk zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Het is dan ook belangrijk om een schoolverhuizing strategisch aan te pakken. De verhuizers van Van Ravels Verhuizingen weten gelukkig hoe ze dit moeten aanpakken en waar ze op moeten letten. Dit komt dankzij de ervaring van onze verhuizers. Wij zijn een verhuisbedrijf dat vakkundig te werk gaat. Is uw school gevestigd in de omgeving van Noord-Brabant? Dan helpen we u uiteraard graag met de verhuizing van uw school.

Schoolverhuizing begint met intakegesprek

Om u nog beter van dienst te zijn bij de verhuizing van een school, beginnen we altijd met een intakegesprek. Zo zijn we beter op de hoogte van de inventaris en de hoeveelheid werk die gedaan moet worden. Na zo’n intakegesprek maken we een offerte voor uw schoolverhuizing. We kijken dan samen naar de verschillende mogelijkheden om uw school zo vlekkeloos mogelijk te verhuizen.
Verhuizen van een klaslokaal

Wij bieden oplossingen voor problemen bij schoolverhuizingen

Het is niet gemakkelijk om een school te verhuizen, denk hierbij aan het verhuizen van de leslokalen, gymzalen, docentenkamers, et cetera. Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we het juiste materiaal om de verhuizing van de school goed te laten verlopen, denk hierbij aan verhuisliften en rolcontainers. Ook hebben we zeer geschikt inpakmateriaal waarmee de spullen kunnen worden beschermd, denk hierbij aan dekens en bubbelfolie.

Onze verhuizers hebben zeer veel ervaring op het gebied van schoolverhuizingen en zullen altijd met u meedenken om de beste oplossing te vinden voor ieder probleem. Zo kunnen we u en uw school een extra goede service bieden.

Bezig met een schoolverhuizing

Extra pakketten voor het verhuizen van uw school

Om een schoolverhuizing nog beter te kunnen laten verlopen kunt u extra pakketten afnemen. Dit zijn servicepakketten zoals een in- en uitpakservice, schoonmaakservice of een montageservice. Nog handiger is het totaalpakket. Hierbij hoeft u zich nergens zorgen over te maken en doen onze verhuizers alles voor u en uw schoolverhuizing.
Schoolverhuizing in volle gang

Wilt u meer weten over een schoolverhuizing?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over het verhuizen van een school. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen