Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Jarenlange ervaring in het verhuizen van scholen

Het verhuizen van een school kan erg lastig zijn. Er zijn verschillende klassen en de spullen mogen niet door elkaar raken. Ook mogen de leerlingen er natuurlijk zo min mogelijk last van hebben. Het is dan ook belangrijk om dit strategisch aan te pakken. Onze verhuizers weten gelukkig hoe ze dit moeten aanpakken en waar ze op moeten letten. Dit komt dankzij de ervaring van Van Ravels Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf dat vakkundig te werk gaat. Is uw school gevestigd in de omgeving van Noord-Brabant? Dan helpen we u uiteraard graag.

Intakegesprek

Om uw nog beter van dienst te zijn bij de bedrijfsverhuizing van een school, beginnen we altijd met een intakegesprek. Zo zijn we beter op de hoogte van de inventaris en de hoeveelheid werk die gedaan moet worden. Na zo’n intakegesprek maken we een offerte en kijken we naar de verschillende mogelijkheden.

Talloze oplossingen voor problemen tijdens een verhuizing

Het is niet gemakkelijk om een school te verhuizen, denk hierbij aan het verhuizen van de leslokalen, gymzalen, docentenkamers et cetera. Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we het juiste materiaal om de verhuizing van de school goed te laten verlopen, denk hierbij aan verhuisliften en rolcontainers. Ook hebben we zeer geschikt materiaal waarmee de boel kan worden beschermd, denk hierbij aan dekens en bubbelfolie. Daarnaast hebben onze verhuizers zeer veel ervaring op dit gebied en zullen ze altijd meedenken om de beste oplossing te vinden voor ieder probleem. Zo kunnen we u en uw school een extra goede service bieden.

Extra pakketten bij de schoolverhuizing

Om de verhuizing nog beter te kunnen laten verlopen zijn er extra pakketten mogelijk. Dit zijn servicepakketten zoals een in- en uitpakservice of een montageservice. Nog handiger is het totaal  pakket. Hierbij hoeft u zich nergens zorgen over te maken en doen onze verhuizers alles voor u.

Wilt u een school verhuizen en bent u benieuwd naar alle mogelijke opties?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen