Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuizen van uw magazijn

Van Ravels Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van magazijnen. Onze verhuisspecialisten kunnen de inboedel van het magazijn dan ook efficiënt en veilig verhuizen. Vaak is er sprake van een grote inboedel waardoor er een behoorlijke organisatie bij komt kijken. Van Ravels Verhuizingen heeft oog voor detail en zal u volledig ontzorgen bij uw magazijnverhuizing.

Goede organisatie tijdens de magazijnverhuizing

Bij het verhuizen van uw magazijn gaan we systematisch te werk. We weten als geen ander hoe we uw spullen efficiënt en veilig overgebracht moeten worden van locatie naar locatie. Hierbij zorgen we ervoor dat de verhuizing zo kort mogelijk duurt en uw magazijn zo snel mogelijk weer gebruikt kan worden.
Van Ravels Verhuizingen neemt het werk voor u uit handen. Onze verhuizers weten waar ze mee bezig zijn tijdens een magazijnverhuizing in de omgeving van Breda. Veiligheid staat altijd voorop. Zo hebben wij eigen verhuisliften ter beschikking, zodat we de spullen gemakkelijk en veilig kunnen verhuizen. Ook hebben we ervaring met het zorgvuldig af- en aansluiten van apparaten.

Intakegesprek voor uw magazijnverhuizing

Voordat we gaan beginnen met het verhuizen van uw magazijn, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit betekent dat we samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat de beste aanpak is. Hierna stellen we een offerte op voor de magazijnverhuizing en wordt er een plan van aanpak geschreven. Wilt u ook een adviesgesprek voor uw magazijnverhuizing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u een offerte ontvangen voor uw magazijnverhuizing rondom Breda? Vraag dan direct een offerte aan.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen