Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Magazijnverhuizing

Wanneer u een magazijn heeft en deze wil verhuizen, dan komt daar een behoorlijke organisatie bij kijken. Vaak is er sprake van een grote inboedel en alles staat uiteraard op een vaste plaats. Een verhuizing kan natuurlijk roet in het eten gooien. Een magazijn verhuizen is dus niet gemakkelijk, maar omdat we bij Van Ravels Verhuisbedrijf ruime ervaring op dit gebied hebben, kunnen we u uitstekend helpen.

Goede organisatie tijdens de verhuizing

Tijdens de verhuizing zorgen we voor een goede organisatie, zodat de spullen veilig en netjes worden verhuisd. We gaan hierbij systematisch te werk, zodat er niets fout gaat. Onze verhuizers weten waar ze mee bezig zijn en gaan grondig te werk voor uw bedrijfsverhuizing.

Veiligheid en verhuizen van een magazijn

Een magazijn verhuizen is verre van gemakkelijk en het is dan ook belangrijk dat alles veilig verloopt. Een magazijn kan erg hoog zijn en hierdoor zit een ongeluk in en klein hoekje. Gelukkig hebben wij eigen verhuisliften ter beschikking, zodat we de spullen gemakkelijk kunnen verhuizen zonder dat er extra problemen bij komen kijken.

Intakegesprek voor uw verhuizing

Voordat we gaan beginnen met het verhuizen van het magazijn, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit betekent dat we samen gaan kijken wat er precies moet gebeuren en ook advies zullen geven. We bekijken wat de beste aanpak is voor uw verhuizing en zullen kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarna wordt een offerte gemaakt. Wilt u ook zo’n adviesgesprek omdat u van plan bent uw magazijn te verhuizen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We bellen u dan zo snel mogelijk terug. Ook direct een offerte aanvragen kan uiteraard.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen