Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuizen van uw kantoor

Een verhuizing van een kantoor kan behoorlijk vervelend zijn. Het bedrijf ligt er namelijk even uit en dit kan problematisch zijn voor de inkomsten en werkzaamheden. Het is daarom van groot belang dat een kantoorverhuizing altijd goed verloopt. Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we ruime ervaring in kantoorverhuizingen (ook interne verhuizingen) en kunnen we u daarom ook uitstekend helpen.

Kantoorverhuizing begint met intakegesprek

We beginnen bij ons verhuisbedrijf altijd met een intakegesprek zodat de verhuizing van uw kantoor zo vlekkeloos mogelijk kan verlopen. Zo weten we hoeveel kantoorspullen er verhuisd moeten worden en wat er verder van belang is. Wij kunnen de verhuistijd hierdoor nog beter inschatten en een duidelijke offerte samenstellen om uw kantoor te verhuizen.

Extra services voor uw kantoorverhuizing

We maken gebruik van veel services die u tevens voor verhuizing van uw kantoor kunt gebruiken. Denk aan een in- en uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice of een all-in service. Deze services zijn handig, want hierdoor hoeft het personeel zich niet bezig te houden met de kantoorverhuizing en kan het normale kantoorwerk zonder problemen worden voortgezet.
Kantoorverhuizing in Breda

Interne verhuizing van het kantoor

Vindt er een interne verhuizing van uw kantoor plaats? Dan is het vaak vooral belangrijk dat het personeel zo snel mogelijk weer aan de slag kan en zo min mogelijk last heeft van het verhuizen van het kantoor. Wij maken hier vooraf ook duidelijk afspraken over met het bedrijf, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.
Lege ruimte kantoorverhuizing
Bezig met een kantoorverhuizing

Verhuislift voor interne verhuizingen

Wanneer uw kantoor intern gaat verhuizen van de ene verdieping naar de andere, of wanneer uw kantoor zich op een hogere verdieping bevindt, kan het natuurlijk handig zijn om een verhuislift te hebben. Wij bij Van Ravels Verhuizingen hebben we maar liefst twee soorten verhuisliften. Een waar we tot en met de vierde verdieping mee kunnen komen en een die zelfs tot en met de achtste verdieping kan komen. We zijn zeer gespecialiseerd in dit soort interne kantoorverhuizingen en weten dan ook precies hoe we de kantoorspullen veilig moeten overbrengen.

Meer weten over een kantoorverhuizing voor uw bedrijf?

Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor kantoorverhuizingen in Breda en omstreken staat Van Ravels Verhuizingen voor u klaar!

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen