Verhuizen in omgeving Breda en Tilburg

Van Ravels Verhuizingen biedt professionele vaklieden met verhuislift tot en met de achtste etage

Uw kantoor verhuizen zonder zorgen

Van Ravels Verhuizingen biedt totaaloplossingen voor elke zakelijke verhuizing

Verhuizen in smalle straatjes en nauwe steegjes

Ons wagenpark is geschikt voor ruime en smalle locaties

Geen verhuizing is ons te gek

We werken met een vaste groep professionele vaklieden

Verhuizen van uw kantoor

Een verhuizing van een kantoor kan behoorlijk vervelend zijn. Het bedrijf ligt er namelijk even uit en dit kan problematisch zijn voor de inkomsten en werkzaamheden. Het is daarom van groot belang dat een bedrijfsverhuizing altijd goed verloopt. Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we ruime ervaring in bedrijfsverhuizingen en kunnen we u daarom ook uitstekend helpen.

Iedere bedrijfsverhuizing begint met intakegesprek

We beginnen bij ons verhuisbedrijf altijd met een intakegesprek. Zo weten we hoeveel kantoorspullen er verhuisd moeten worden en wat er verder van belang is. Wij kunnen de verhuistijd hierdoor nog beter inschatten en een duidelijke offerte samenstellen.

Extra services

We maken gebruik van veel services die u tevens voor uw kantoorverhuizing kunt gebruiken. Denk aan een in- en uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice of een all-in service. Deze services zijn handig, want hierdoor hoeft het personeel zich niet bezig te houden met de verhuizing en kan het normale kantoorwerk zonder problemen worden voortgezet.

Interne verhuizing

Vindt er een interne verhuizing plaats? Dan is het vaak vooral belangrijk dat het personeel zo snel mogelijk weer aan de slag kan en zo min mogelijk last heeft van de verhuizing. Wij maken hier vooraf ook duidelijk afspraken over met het bedrijf, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Verhuislift

Wanneer u gaat verhuizen van de ene verdieping naar de ander, of wanneer uw kantoor zich op een hogere verdieping bevindt, kan het natuurlijk handig zijn om een verhuislift te hebben. Wij bij Van Ravels Verhuizingen hebben we maar liefst twee soorten verhuisliften. Een waar we tot en met de vierde verdieping mee kunnen komen en een die zelfs tot en met de achtste verdieping kan komen. We zijn zeer gespecialiseerd in dit soort verhuizingen en weten dan ook precies hoe we de kantoorspullen veilig moeten overbrengen.

Heeft u interesse in een bedrijfsverhuizing voor uw kantoor?

Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

geheel vrijblijvend! offerte aanvragen